Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Folie auto autorizata R.A.R
250 lei
Brand
Llumar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atentie!
La noi nu gasiti folie made in China. Noi oferim servicii de calitate si materiale marca Llumar originale stantate. Multe ateliere din Bucuresti pretind ca monteza folie Llumar, dar in realitate ei folosesc materiale ieftine Chinezesti (plastic colorat) cu durabilitate de viata de: maxim o vara torida. Nu va lasati pacaliti pe banutii d.voastra. Va recomand sa solicitati montatorului sa vi se prezinte stanta Llumar de pe folie, care trebuie sa se gaseasca din 25 in 25 cm pe toata suprafata rolei.

Atentie! Nu timbrul firmei cu logoul Llumar care se aplica intre folie si geam atesta ca folia este originala. Acest timbru face doar dovada ca folia s-a montat intr-un atelier autorizat R.A.R + documentele care le elibereza atelierul montator; Certificat de omologare si certificat de comformitate emis de registrul auto Roman.

Windows film LLumar - Autorizatie R.A.R
Sunteti in cautare de folie auto omologata? (folie auto autorizata?) ati nimerit unde trebuia! AutoNex.ro nu ofera doar geamuri fumurii, noi oferim folie auto autorizata cu protectie termica; Claisc - Comfort  sau Premium.

In sfera noastra de activitate, montarea de folie pe geamuri si polish faruri ocupa o poziite importanta, obiectivul nostru principal, este sa asiguram servicii ireprosabile fiecarui client care alege sa lucreze cu noi.

Dispunem de tehnicieni cu experienta de peste 9 ani.

Nu se demonteaza nimic de pe masina pentru aplicarea de folie auto omologata!

Oferim garantie intre 2 si 12 ani  pentru toate serviciile noastre (Folie omologata rar, polish faruri, folie faruri/stopuri).
tel. 0765.141.463
https://www.facebook.com/folie.auto.polish.faruri/?ref=bookmarks
http://www.folieautoprofesionala.ro/
Din Gura in Gura